Leave Your Message

0102
Добредојдовте во Фејбоер

Како водечки глобален кабел со оптички влакна, ги нудиме најдобрите производи.

Квалитетот го создава брендот

За да се осигураме дека квалитетот на нашите производи ги исполнува барањата на меѓународните стандарди, ние секогаш се фокусираме на квалитетот и доверливоста на нашите производи, со ISO9001, CE, RoHS и други сертификати за производи, така што нашите висококвалитетни производи изградени со изработка одат насекаде. светот и во илјадници домови.
 • 64e3265l5k
  Систем за управување со квалитет
  Добивме многу сертификати вклучувајќи ISO9000 систем за управување со квалитет, ISO14000 систем за управување со животната средина, ISO45001 сертификација на системот за управување со здравјето и безбедноста при работа и професионални стандарди во текот на управувањето со производството.
 • 64e32650p8
  Управување со квалитетот на дојдовниот материјал
  Ние строго го имплементираме управувањето со изборот и евалуацијата на добавувачи и градиме информациски систем за управување со квалитетот на дојдовните материјали заснован на системот за извршување на производството за да ја реализираме следливоста на квалитетот на дојдовниот материјал и да го контролираме првиот чекор од контролата на квалитетот.
 • 64e3265yis
  Управување со квалитетот на процесот
  Ние внимателно ги следиме стандардите за производство, ефикасно го проверуваме квалитетот на производот и техничката содржина и инсистираме на следливоста на секој процес за да се осигураме дека квалитетот на финалниот производ целосно ги исполнува очекувањата на нашите клиенти.
 • 64e3265avn
  Извештај за тестирање на производот
  Нашиот внатрешен тим за квалитет всушност го тестира квалитетот и употребливоста на производот и добива извештаи за проверка на квалитетот од лаборатории од трети страни за да прикаже сеопфатни и објективни информации за квалитетот на производот.
64e32652z6
за нас
FEIBOER гради професионален бренд, поставува индустриски репер и е водечко претпријатие кое им помага на националните брендови да одат во светот. Клиент на прво место, ориентиран кон борба, талент на прво место, иновативен дух, победничка соработка, искрена и доверлива. Клиентот е основата на неговиот опстанок и развој, а клиентот на прво место е посветеноста на FEIBOER кон корисниците и максимално да ги задоволи потребите на глобалните корисници преку „квалитетна услуга“.
Прочитај повеќе

најдобрата колекцијаВисокоКвалитетВлакнаОптикаКабел

Внатрешен 6-јадрен GJYXCH FTTH кабел со рамно капка со G657A2 оптички влакна Внатрешен 6-јадрен GJYXCH FTTH кабел со рамно капка со G657A2 оптички влакна
01

Внатрешен 6-јадрен GJYXCH FTTH кабел со рамно капка со G657A2 оптички влакна

2023-11-03

Нашиот кабел за испуштање на отворено (тип на облик) е кабел за капка специјално дизајниран за инсталација на последната милја во мрежи со оптички влакна што, благодарение на неговата структура со заоблени рабови, овозможува подобро ракување на терен.


Кабелот се состои од 1, 2 или 4 влакна G.657A со коефициент на слабеење од 0,4 dB/km на 1310nm и 0,3 dB/km на 1550nm. Има цврста и флексибилна црна надворешна обвивка LSZH. Неговото ниво на запаливост може да варира во зависност од секоја потреба. Има дијаметар од 5,0x2,0 mm и тежина од приближно 20 kg/km.


Кабелот е опремен со метален гласник со дијаметар од 1,2, 1,0 или 0,8 mm (во зависност од барањата на клиентите), 2 метални елементи за зајакнување со дијаметар од 0,4 mm или 2 FRP елементи за зајакнување со дијаметар од 0,5 mm, кои обезбедуваат одлична отпорност на надворешни сили како што се удар, виткање и дробење.


Кабелот има дозволена краткорочна цврстина на истегнување од 600 N и дозволена долгорочна цврстина на истегнување од 300 N, со оглед на стандардниот метален гласник од 1 mm. Има и краткорочна дозволена отпорност на дробење од 2.200 N/100 mm и долгорочна дозволена отпорност на дробење од 1.000 N/100 mm. Минималниот радиус на свиткување е 20,0x од дијаметарот на кабелот без затегнување и 40,0x од дијаметарот на кабелот при максимална напнатост.


Севкупно, нашиот квадратен кабел со оптички влакна е сигурна и издржлива опција за надворешни инсталации кои бараат поврзување со високи перформанси со одличен сооднос цена-перформанси. Неговиот компактен дизајн, робусната конструкција и одличните технички спецификации го прават погоден за употреба во широк опсег на апликации. вклучувајќи оптички влакна до домот (FTTH), оптички влакна до зграда (FTTB) и други врски од последната милја.

Види Детали
ASU оптички кабел (GYFFY) 24-јадрен кабел со распон од 120 m ASU оптички кабел (GYFFY) 24-јадрен кабел со распон од 120 m
02

ASU оптички кабел (GYFFY) 24-јадрен кабел со распон од 120 m

2023-11-03

GYFFY е структурата на пристапниот оптички кабел да обвиткува оптичко влакно од 250 μm во лабава цевка направена од материјал со висок модул, а лабавата цевка е исполнета со водоотпорно соединение.


Нашиот ASU самоносечки оптички кабел се издвојува на пазарот со својот компактен, робустен дизајн, прилагоден за давателите на интернет услуги. Способен за сместување до 24 влакна со еден режим во една цевка, овој производ обезбедува оптимално и економично решение за предизвиците за распоредување на оптичката мрежа.


Кабелот ASU вешто ги спојува цврстината и практичноста. Неговиот воздушен, компактен, диелектричен дизајн е зајакнат со два полимерни елементи (FRP) засилени со влакна, обезбедувајќи отпорност на електромагнетни пречки и подобрување на перформансите. Дополнително, неговата одлична заштита од влага и УВ зраци обезбедува издржливост. дури и под најтешки услови.


Што се однесува до инсталацијата, кабелот ASU е самоносен и се грижи за распони од 80, 100 и 120 метри врз основа на барањата на клиентите. Се испорачува на високо-цврсти, издржливи макари кои обично се протегаат на 3 km, што го олеснува транспортот и ракувањето на терен.

Види Детали
ADSS оптички кабел со 12 јадрени 100 метри распон со еден режим G652D ADSS оптички кабел со 12 јадрени 100 метри распон со еден режим G652D
03

ADSS оптички кабел со 12 јадрени 100 метри распон со еден режим G652D

2023-11-03

ADSS кабелот е лабава цевка. Голите влакна од 250 мм се поставени во лабава цевка направена од пластика со висок модул. Цевките и полнилата се врзани околу FRP (Fiber Reinforced Plastic) како неметален дел од централната јачина во компактно и кружно јадро на кабелот. Откако јадрото на кабелот се наполни со смеса за полнење. Откако ќе се нанесе заглавен слој на предиво за копчиња, кабелот се комплетира со PE или AT (анти-следење) надворешна обвивка.


Карактеристики:

Неметална јачина на член

Член на предиво од кевлар со висока јачина

Замена на постојните воздушни жици за заземјување

Надградба на комуникациски линии на електроенергетските системи

Синхроно планирање и проектирање кога треба да се изградат нови воздушни далноводи

Спроведување на струја на краток спој со голема грешка и обезбедување заштита од гром


Апликација:

Усвоен за дистрибуција на отворено

Мрежа на места со висока електромагнетна интерференција

Погоден за воздушна мрежа

Комуникација на далечина и локална мрежа

Погодно се инсталира и се ракува едноставно

Види Детали
Двоен оклопен и двојно обложен Централна лабава цевка оптички кабел GYXTW53 Двоен оклопен и двојно обложен Централна лабава цевка оптички кабел GYXTW53
04

Двоен оклопен и двојно обложен Централна лабава цевка оптички кабел GYXTW53

2024-05-28

Подземен директно закопан Централен надворешен кабел со лабава цевка GYXTW53

 

Влакната се ставаат во цевка за загуба направена од PBT. Цевката е исполнета со соединение за полнење отпорно на вода. Цевката е обвиткана со слој од PSP надолжно. Помеѓу PSP и лабавата цевка за блокирање на вода се нанесува материјал за да се одржи кабелот компактен и водосвет. На двете страни на челичната лента се поставени две паралелни челични жици, над кои е нанесена тенка внатрешна обвивка од PE. Откако PSP е надолжно нанесен преку внатрешната обвивка, надворешниот оклопен кабел со оптички влакна се комплетира со надворешна обвивка PE

 

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ниското слабеење и дисперзија, специјалната контрола на надминување на должината обезбедуваат добри перформанси на преносот во различно опкружување.

Одлични механички перформанси

Добра флексибилност и перформанси на свиткување

Мал надворешен дијаметар, леснотија и компактна конструкција

 

АПЛИКАЦИЈА:

Телеком на долги растојанија, LAN во област со голем процент или пристап до телеком мрежа

Инсталација: воздух со самоподдршка

Види Детали
Лабава цевка Неметален член со јачина и неоклопен кабел GYFTY Лабава цевка Неметален член со јачина и неоклопен кабел GYFTY
05

Лабава цевка Неметален член со јачина и неоклопен кабел GYFTY

2024-04-28

Заглавената лабава цевка со неметална јачина на член и неоклопен кабел (GYFTY) е дека влакната од 250um се позиционирани во лабава цевка која е изработена од пластика со висок модул и исполнета со водоотпорна смеса за полнење; Пластика засилена со влакна (FRP), понекогаш обложена со полиетилен (PE) за кабел со висок број на влакна, се наоѓа во центарот на јадрото како неметален цврст елемент; Цевките се заглавуваат околу цврстиот член во компактно и кружно јадро на кабелот; Откако јадрото на кабелот ќе се наполни со смесата за полнење што го штити од навлегување вода, кабелот се комплетира со полиетиленска обвивка (PE).


Главни карактеристики

Добри механички и температурни перформанси

Висока отпорност на хидролиза и лабава цевка со висока јачина

Добра отпорност на дробење и флексибилност

Висока цврстина на истегнување обезбедена од членот со централна јачина на FRP

Добар анти-електромагнетизам поради неметалниот централен јачински член (FRP)


Стандарди

Кабелот GYFTY е во согласност со стандардот IEC 60793, IEC60794, TIA/EIA, ITU-T

Види Детали
GYTA53 / GYTS53 Директен закопан оптички кабел 144 јадро GYTA53 / GYTS53 Директен закопан оптички кабел 144 јадро
06

GYTA53 / GYTS53 Директен закопан оптички кабел 144 јадро

2023-11-22

GYTA53 е оклопен надворешен оптички кабел со челична лента што се користи за директно закопување. еден режим GYTA53 оптички кабел и мултимодни GYTA53 оптички кабли со оптички влакна; влакна брои од 2 до 432.


Карактеристики

До 432 јадра со влакна.

Технологијата на лабаво заглавување на цевката прави влакната да имаат добра секундарна вишок должина и им овозможуваат на влакната слободно движење во цевката, што го одржува влакното без напрегање додека кабелот е подложен на надолжен стрес.

Брановидна челична лента оклопна и двојна PE обвивка обезбедува одлична отпорност на дробење и отпорност на глодар.

Металниот цврст член обезбедува одлични перформанси на напрегање.


Опис

1. ПБТ лабава цевка од 24 влакна

Број на цевка: 2 Дебелина на цевка: 0,3±0,05mm Дијаметар: 2,1±0,1 um

Влакна (карактеристика на влакна):

Дијаметар на обложување: 125,0±0,1 Карактеристики на влакна: Дијаметар: 242±7 um

УВ боја влакна: Стандарден хроматограм

2. Соединение за полнење

3. Централна јачина член: челична жица Дијаметар: 1.6mm

4. Шипка за полнење: број: 3

5. APL: Алуминиум полиетиленски ламинат бариера за влага

6. Црна HDPE внатрешна обвивка

7. Лента што блокира вода

8. PSP: Надолжна брановидна челична лента ламинирана со полиетилен од двете страни

Брановиден челик Дебелина: 0,4 ±0,015 Дебелина на челик: 0,15±0,015

9. PE надворешна обвивка

Дебелина на јакна: 1,8 ± 0,20 mm

Дијаметар: Кабел Дијаметар: 12,5±0,30 mm

Отворен GYTA53 оптички кабел со оклопна лента од брановиден челик

Примена: Канали и воздушни, директно закопани

Јакна: PE материјал

Види Детали
OPGW влакна композитни надземни земјата жица OPGW влакна композитни надземни земјата жица
07

OPGW влакна композитни надземни земјата жица

2023-11-17

Оптичкиот кабел OPGW е да го постави оптичкото влакно во жица за заземјување на надземниот високонапонски далновод за да ја формира комуникациската мрежа со оптички влакна на далноводот. Оваа структура има двојни функции на жица за заземјување и комуникација. Оптичката жица за заземјување е посигурна, стабилна и поцврста поради обвивката на металната жица. Бидејќи надземната жица за заземјување и оптичкиот кабел се комбинираат како целина, во споредба со другите методи на оптички кабли, периодот на изградба е скратен и трошоците за изградба се заштедуваат.

на

Карактеристики и предности на оптичкиот кабел OPGW

Користејќи добра технологија за производство на цевки од нерѓосувачки челик, цевката се полни со соединенија што блокираат вода, кои можат ефикасно да го заштитат оптичкото влакно

Добра компактност и висока цврстина на истегнување

Струјата на куса врска има мали меѓусебни пречки помеѓу електричната мрежа и комуникациската мрежа

Слично на спецификациите за заедничка жица за заземјување, многу е погодно да се подигне и може директно да ја замени оригиналната жица за заземјување


Оптичката жица за заземјување PBT Loose Tube (OPGW) е опкружена со единечни или двојни слоеви на челични жици обложени со алуминиум (ACS) или мешани AcS жици и жици од алуминиумска легура. Добри перформанси против корозија. Материјалот и структурата се униформни, добра отпорност на замор од вибрации.

Име на производ: PBT лабава тампон цевка тип OPGW

Тип на влакна: G652D; G655C; 657A1; 50/125; 62,5/125; OM3; OM4 како опции

Број на влакна: 2-72 Јадра

Примени: Реконструкција на стари далноводи и нисконапонски водови. Крајбрежни хемиски индустриски области со тешко хемиско загадување.

Види Детали
Оклопен надворешен оптички кабел GYFTA53 96 јадро Оклопен надворешен оптички кабел GYFTA53 96 јадро
08

Оклопен надворешен оптички кабел GYFTA53 96 јадро

2023-11-14

Влакната, 250 μm, се позиционирани во лабава цевка направена од пластика со висок модул. Цевките се полни со соединение за полнење отпорно на вода. Пластиката засилена со влакна се наоѓа во центарот на јадрото како член со неметална јачина. ‹и полнилата› се заглавуваат околу цврстиот член во компактно и кружно јадро. Околу јадрото на кабелот се нанесува алуминиумски полиетиленски ламинат (APL). Потоа јадрото на кабелот е покриено со тенка полиетиленска (PE) внатрешна обвивка. со желе за да се добие од навлегување вода. Откако ќе се нанесе оклоп од брановидна челична лента, кабелот се комплетира со надворешна обвивка од PE.


Карактеристики

Добри механички и температурни перформанси

Лабава цевка со висока јачина која е отпорна на хидролиза

Специјалната смеса за полнење на цевки обезбедува критична заштита на влакната

Отпорност на дробење и флексибилност

Следниве мерки се преземени за да се обезбеди водонепропустливост на кабелот:

Лабава смеса за полнење на цевки

-100% полнење на јадрото на кабелот

-APL, бариера за влага

-ПСП ја зголемува отпорноста на влага

-Материјал за блокирање на водата

Види Детали
GYFTA 12-јадрен оптички кабел без самодржлив воздушен/канал GYFTA 12-јадрен оптички кабел без самодржлив воздушен/канал
09

GYFTA 12-јадрен оптички кабел без самодржлив воздушен/канал

2023-11-14

GYFTA Кабелска лабава цевка со неметална централна јачина членка и алуминиумска лента

Оптичкиот кабел GYFTA FRP е надворешен комуникациски оптички кабел од неметална јачина на структурата наполнета со желе со лабава цевка, со ламинирана обвивка од Ал-полиетилен.


Лабавите цевки се направени од пластика со висок модул (PBT) и исполнети со гел за полнење отпорен на вода. Лабавите цевки се заглавени околу неметалниот централен јачински член (FRP), јадрото на кабелот е исполнето со смеса за полнење на кабли. Брановидна алуминиумска лента се нанесува надолжно преку јадрото на кабелот и се комбинира со издржлива обвивка од полиетилен (PE).

 

Надворешниот кабел GYFTA е со неметална централна јачина на FRP и PE обвивка. Кабелот со оптички влакна GYFTA е погоден за инсталација на канал или антенски. Едномодни или мултимодни кабел GYFTA може да се нарачаат по барање на клиентот.


Карактеристики

Лабава цевка исполнета со желе

Централна неметална јачина член FRP

Јадро на кабелот исполнето со желе

неметално засилување (ако е потребно)

PE надворешна обвивка

Ниска загуба, ниска хроматска дисперзија

Одлична флексибилна способност и заштита од виткање

Специјалниот метод за контрола на прекумерна должина и режимот на кабли го прават оптичкиот кабел добри механички и еколошки својства

Полнењето желе за блокирање на водата носи можност за двојно блокирање на водата со целосно попречен пресек

Целата неметална структура носи добра способност против електромагнетни пречки


Метод на поставување

Воздушна и канал

Комуникација на далечина, локална багажничка линија, систем за CATV и компјутерски мрежи

Види Детали
GDHH фотоелектричен композитен оптички кабел GDHH фотоелектричен композитен оптички кабел
010

GDHH фотоелектричен композитен оптички кабел

2023-11-11

Опис:

Тоа се однесува на далноводот што се користи во системот за широкопојасен пристап на мрежата. Тоа е нов тип на метод за пристап. Интегрира оптички влакна и преносна бакарна жица, која може да ги реши проблемите со широкопојасен пристап, потрошувачката на енергија на опремата и преносот на сигналот.


Апликација:

(1) Комуникација далеку систем за напојување;

(2) Напојување на системот за комуникација на кратки растојанија.


Предност:

(1) Надворешниот дијаметар е мал, тежината е мала, а зафатениот простор е мал (обично низа проблеми може да се решат со користење на повеќе кабли, каде што наместо тоа може да се користи композитен кабел);

(2) Клиентот има ниски трошоци за набавка, ниски трошоци за изградба и ниски трошоци за изградба на мрежата;

(3) Има одлични перформанси на свиткување и добра отпорност на страничен притисок, и погодно е да се конструира;

(4) Истовремено обезбедуваат различни технологии за пренос, со висока приспособливост и приспособливост и широка примена;

(5) Обезбедете огромен пропусен пристап;

(6) Заштеда на трошоци, користење на оптичко влакно како резервирано за домаќинството, избегнување на секундарни жици;

(7) Решавање на проблемот со потрошувачката на енергија на опремата во изградбата на мрежата (избегнување на повеќекратно распоредување на линии за напојување)


Структура и состав:

(1) Оптички влакна: интерфејс за примање оптички сигнал

(2) Бакарна жица: интерфејс за напојување

Види Детали
Висококвалитетен фотоелектричен композитен оптички кабел Висококвалитетен фотоелектричен композитен оптички кабел
011

Висококвалитетен фотоелектричен композитен оптички кабел

2023-11-11

Опис:

Тоа се однесува на далноводот што се користи во системот за широкопојасен пристап на мрежата. Тоа е нов тип на метод за пристап. Интегрира оптички влакна и преносна бакарна жица, која може да ги реши проблемите со широкопојасен пристап, потрошувачката на енергија на опремата и преносот на сигналот.


Апликација:

(1) Комуникација далеку систем за напојување;

(2) Напојување на системот за комуникација на кратки растојанија.


Предност:

(1) Надворешниот дијаметар е мал, тежината е мала, а зафатениот простор е мал (обично низа проблеми може да се решат со користење на повеќе кабли, каде што наместо тоа може да се користи композитен кабел);

(2) Клиентот има ниски трошоци за набавка, ниски трошоци за изградба и ниски трошоци за изградба на мрежата;

(3) Има одлични перформанси на свиткување и добра отпорност на страничен притисок, и погодно е да се конструира;

(4) Истовремено обезбедуваат различни технологии за пренос, со висока приспособливост и приспособливост и широка примена;

(5) Обезбедете огромен пропусен пристап;

(6) Заштеда на трошоци, користење на оптичко влакно како резервирано за домаќинството, избегнување на секундарни жици;

(7) Решавање на проблемот со потрошувачката на енергија на опремата во изградбата на мрежата (избегнување на повеќекратно распоредување на линии за напојување)


Структура и состав:

(1) Оптички влакна: интерфејс за примање оптички сигнал

(2) Бакарна жица: интерфејс за напојување

Види Детали
Фотоелектричен композитен кабел со оптички влакна во еден режим Фотоелектричен композитен кабел со оптички влакна во еден режим
012

Фотоелектричен композитен кабел со оптички влакна во еден режим

2023-11-10

Опис:

Тоа се однесува на далноводот што се користи во системот за широкопојасен пристап на мрежата. Тоа е нов тип на метод за пристап. Интегрира оптички влакна и преносна бакарна жица, која може да ги реши проблемите со широкопојасен пристап, потрошувачката на енергија на опремата и преносот на сигналот.


Апликација:

(1) Комуникација далеку систем за напојување;

(2) Напојување на системот за комуникација на кратки растојанија.


Предност:

(1) Надворешниот дијаметар е мал, тежината е мала, а зафатениот простор е мал (обично низа проблеми може да се решат со користење на повеќе кабли, каде што наместо тоа може да се користи композитен кабел);

(2) Клиентот има ниски трошоци за набавка, ниски трошоци за изградба и ниски трошоци за изградба на мрежата;

(3) Има одлични перформанси на свиткување и добра отпорност на страничен притисок, и погодно е да се конструира;

(4) Истовремено обезбедуваат различни технологии за пренос, со висока приспособливост и приспособливост и широка примена;

(5) Обезбедете огромен пропусен пристап;

(6) Заштеда на трошоци, користење на оптичко влакно како резервирано за домаќинството, избегнување на секундарни жици;

(7) Решавање на проблемот со потрошувачката на енергија на опремата во изградбата на мрежата (избегнување на повеќекратно распоредување на линии за напојување)


Структура и состав:

(1) Оптички влакна: интерфејс за примање оптички сигнал

(2) Бакарна жица: интерфејс за напојување

Види Детали
0102

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Подготовка за вашиот успех користејќи основни услуги

СЕДУМ ПРЕДНОСТИ НА ФЕИБОЕР Силна сила

 • 6511567ufn

  Feiboer има свој професионален тим за истражување и развој, производствена линија, оддел за продажба и услуги по продажбата, беше награден како национално претпријатие за висока технологија, досега глобалните клиенти се во 80 земји и региони низ светот, опслужените клиенти надминуваат 3000 .

 • 65115675rb

  Во feiboer, ние секогаш бараме нови долгорочни партнери за заеднички да го прошириме брендот и пазарот со нашите висококвалитетни производи.

 • 6511567орл

  Од првиот контакт со клиентите, клиентите се наши партнери. Како партнер на feiboer, разговараме за потребите на локалниот пазар со нашите клиенти и развиваме решенија со додадена вредност. По целиот синџир на процесот на сертификација ISO 9001 - ги нудиме најатрактивните системи за цени и маркетинг решенија.

 • 65115677ои

  Нашата силна традиција на решавање проблеми и напорна работа ги поставува стандардите за нас и ни помага да станеме лидери. Тоа го правиме преку континуиран фокус на иновации и развој на производи. Секогаш ги имаме на ум потребите на нашите клиенти. Секогаш победувајте со квалитет, секогаш пружете ја најдобрата услуга. Ова е за да се задоволат потребите и барањата на нашите клиенти, како на деловната, така и на оперативната страна.

Верувајте ни, изберете нèза нас

654 да2 да

Краток опис:

Фејбоер гради професионален бренд, поставува индустриски репер и е водечко претпријатие кое им помага на националните брендови да одат во светот. Клиент на прво место, ориентиран кон борба, талент на прво место, иновативен дух, победничка соработка, искрена и доверлива.

Клиентот е основата на неговиот опстанок и развој, а клиентот на прво место е посветеноста на feiboer кон корисниците и максимално да ги задоволи потребите на глобалните корисници преку „квалитетна услуга“.

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

ОЦЕНКА НА КЛИЕНТИТЕОЦЕНКА НА КЛИЕНТИТЕ

64 години 87 години

глобален маркетинг

Нашите партнери се насекаде низ светот
65d474fgwz
65d474dzcy
65d474ehl6
Австралија Југоисточна Азија Азија Северна Америка Јужна Америка Африка среден Исток Европа Русија
65d846ax1b

Бренд за соработка

Нашата мисија е да ги направиме нивните избори цврсти и коректни, да создадеме поголема вредност за клиентите и да ја реализираме сопствената вредност

652f86ani4

Разговарајте со нашиот тим денес

Се гордееме со обезбедувањето навремени, сигурни и корисни услуги

истрага сега
010203
01020304