Leave Your Message

0102
Sugeng rawuh ing Feiboer

Minangka kabel serat optik global anjog, kita nawakake produk paling apik.

Kualitas Mbangun Brand

Kanggo mesthekake kualitas produk kita nyukupi syarat standar internasional, kita tansah fokus ing kualitas lan linuwih produk kita, karo ISO9001, CE, RoHS lan sertifikasi produk liyane, supaya produk kita kualitas dhuwur dibangun karo pakaryan pindhah menyang kabeh liwat. donya lan menyang ewu omah.
  • 64e3265l5k
    Sistem Manajemen Mutu
    Kita wis entuk akeh sertifikat kalebu Sistem Manajemen Kualitas ISO9000, Sistem Manajemen Lingkungan ISO14000, Sertifikasi Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Kerja ISO45001, lan standar profesional ing kabeh manajemen produksi.
  • 64e32650p8
    Manajemen Kualitas Material sing mlebu
    We strictly ngleksanakake pilihan supplier lan Manajemen evaluasi, lan mbangun sistem informasi manajemen kualitas materi mlebu adhedhasar sistem eksekusi Manufaktur kanggo mujudaken traceability kualitas materi mlebu lan ngontrol langkah pisanan saka kontrol kualitas.
  • 64e3265y
    Manajemen kualitas proses
    Kita kanthi ati-ati ngetutake standar produksi, kanthi efisien mriksa kualitas produk lan konten teknis, lan negesake traceability saben proses kanggo mesthekake yen kualitas produk pungkasan bisa nyukupi pangarepan pelanggan.
  • 64e3265avn
    Laporan testing produk
    Tim kualitas internal kita bener-bener nguji kualitas lan kegunaan produk, lan entuk laporan pemeriksaan kualitas saka laboratorium pihak katelu kanggo nuduhake informasi kualitas produk sing komprehensif lan objektif.
64e32652z6
babagan awake dhewe
FEIBOER mbangun merek profesional, nyiyapake pathokan industri, lan minangka perusahaan terkemuka sing mbantu merek nasional menyang donya. Customer pisanan, perjuangan-oriented, bakat pisanan, semangat inovatif, win-win kerjasama, tulus lan dipercaya. Pelanggan minangka dhasar kaslametan lan pangembangane, lan pelanggan pisanan yaiku komitmen FEIBOER marang pangguna, lan kanggo nyukupi kabutuhan pangguna global kanthi maksimal liwat "layanan berkualitas".
maca liyane

koleksi paling apikdhuwurKualitasSeratOptikkabel

Indoor 6 Core GJYXCH FTTH Flat Drop Kabel Kanthi G657A2 Serat Optik Indoor 6 Core GJYXCH FTTH Flat Drop Kabel Kanthi G657A2 Serat Optik
01

Indoor 6 Core GJYXCH FTTH Flat Drop Kabel Kanthi G657A2 Serat Optik

2023-11-03

Kabel gulung ruangan kita (jinis bentuk) yaiku kabel gulung sing dirancang khusus kanggo instalasi mil pungkasan ing jaringan serat optik sing, amarga struktur pinggiran sing dibunderaké, ngidini penanganan sing luwih apik ing lapangan.


Kabel kasebut kasusun saka 1, 2 utawa 4 serat G.657A kanthi koefisien atenuasi 0,4 dB / km ing 1310nm lan 0,3 dB / km ing 1550nm. Nduwe sarung njaba LSZH ireng sing angel lan fleksibel. Tingkat flammability bisa beda-beda miturut saben kabutuhan. Dhiameteré 5,0x2,0 mm lan bobote kira-kira 20 kg/km.


Kabel kasebut dilengkapi karo utusan logam kanthi diameter 1,2, 1,0 utawa 0,8 mm (gumantung karo syarat pelanggan), 2 unsur penguat logam diameter 0,4 mm utawa 2 unsur tulangan FRP diameter 0,5 mm, sing menehi resistensi sing apik kanggo pasukan eksternal kayata impact, mlengkung lan crushing.


Kabel kasebut nduweni kekuatan tarik jangka pendek sing bisa ditampa saka 600 N lan kekuatan tarik jangka panjang sing bisa ditampa yaiku 300 N, nganggep utusan metalik standar 1 mm. Uga nduweni resistance crush allowable jangka pendek 2,200 N / 100 mm lan resistance crush allowable jangka panjang 1,000 N / 100 mm. Radius tikungan minimal yaiku 20.0x diameter kabel tanpa tension lan 40.0x diameter kabel ing tegangan maksimal.


Sakabèhé, kabel serat optik gulung kothak minangka pilihan sing dipercaya lan tahan lama kanggo instalasi ruangan sing mbutuhake konektivitas kinerja dhuwur kanthi rasio kinerja sing apik. Desain sing kompak, konstruksi sing kuat lan spesifikasi teknis sing apik banget, saengga bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. kalebu fiber-to-the-home (FTTH), fiber-to-the-building (FTTB) lan sambungan mil pungkasan liyane.

ndeleng rincian
GYTA53 / GYTS53 Langsung Dikubur Kabel Fiber Optic 144 inti GYTA53 / GYTS53 Langsung Dikubur Kabel Fiber Optic 144 inti
06

GYTA53 / GYTS53 Langsung Dikubur Kabel Fiber Optic 144 inti

2023-11-22

GYTA53 yaiku kabel serat optik ruangan lapis baja sing digunakake kanggo dikubur langsung. kabel serat optik GYTA53 mode tunggal lan kabel serat optik GYTA53 multimode; serat cacahe saka 2 nganti 432.


Fitur

Nganti 432 inti serat.

Teknologi stranding tabung ngeculke nggawe serat duwe dawa keluwihan secondary apik lan ngidini serat gerakan free ing tabung, kang tansah serat kaku-free nalika kabel wis subjected kanggo kaku longitudinal.

Pita baja bergelombang lapis baja lan sarung PE dobel nyedhiyakake resistensi remukan lan resistensi rodent.

Anggota kekuatan logam nyedhiyakake kinerja galur sing apik.


Katrangan

1. PBT tabung ngeculke saka 24serat

Nomer tabung: 2 Ketebalan tabung: 0.3±0.05mm Diameter: 2.1±0.1um

Serat (karakteristik serat):

Diameter cladding: 125.0±0.1 Karakteristik serat: Diameter: 242±7 um

Serat warna UV: Kromatogram standar

2. Senyawa Isi

3. Central Strength anggota: kawat baja Diameter: 1.6mm

4. Batang pangisi: nomer: 3

5. APL: Aluminium Polyethylene Laminate Kelembapan alangi

6. Sarung njero HDPE ireng

7. Water-blocking tape

8. PSP: tape baja corrugated longitudinal laminated karo poliethelin ing loro-lorone

Baja bergelombang Ketebalan: 0,4 ± 0,015 Ketebalan baja: 0,15 ± 0,015

9. PE sarung njaba

Ketebalan jaket: 1.8 ± 0.20mm

Diameter: Kabel Diameter: 12.5±0.30mm

Kabel Fiber Optic Outdoor GYTA53 karo Corrugated Steel Armored Tape

Aplikasi: Saluran lan Aerial, Langsung Dikubur

Jaket: bahan PE

ndeleng rincian
OPGW Serat Komposit Overhead Ground Wire OPGW Serat Komposit Overhead Ground Wire
07

OPGW Serat Komposit Overhead Ground Wire

2023-11-17

Kabel optik OPGW yaiku kanggo nyelehake serat optik ing kabel lemah saka garis transmisi voltase dhuwur nduwur sirah kanggo mbentuk jaringan komunikasi serat optik ing jalur transmisi. Struktur iki nduweni fungsi dual kabel lemah lan komunikasi. Kabel lemah daya optik luwih dipercaya, stabil lan kuwat amarga bungkus kabel logam. Amarga kabel lemah nduwur sirah lan kabel optik digabungake minangka sakabehe, dibandhingake karo cara kabel optik liyane, wektu construction wis shortened lan biaya construction disimpen.

.

OPGW Kabel Optik Karakteristik & Kauntungan

Nggunakake teknologi produksi tabung stainless steel sing apik, tabung diisi karo senyawa pamblokiran banyu, sing bisa nglindhungi serat optik kanthi efektif

Compactness apik lan kekuatan tensile dhuwur

Arus short-circuit ora duwe interferensi bebarengan antarane kothak daya lan jaringan komunikasi

Padha karo specifications kabel lemah umum, iku trep banget kanggo erect lan bisa langsung ngganti kabel lemah asli


The PBT Loose Tube Optical Ground Wire (OPGW) diubengi dening lapisan siji utawa kaping pindho saka kabel baja klambi aluminium (ACS) utawa mixl kabel AcS lan kabel alloy aluminium. Good anti-corrosion performance.Material lan struktur seragam, resistance apik kanggo vibrational lemes.

Jeneng produk: PBT Loose Buffer Tube Type OPGW

Jinis Serat: G652D; G655C; 657A1; 50/125; 62.5/125; OM3; OM4 Minangka Pilihan

Serat Count: 2-72 inti

Aplikasi: Rekonstruksi saluran listrik lawas lan garis tingkat tegangan rendah. Wilayah industri kimia pesisir kanthi polusi kimia abot.

ndeleng rincian
GYFTA Non Self-supporting Aeral/Duct Optical Cable 12 Core GYFTA Non Self-supporting Aeral/Duct Optical Cable 12 Core
09

GYFTA Non Self-supporting Aeral/Duct Optical Cable 12 Core

2023-11-14

Tabung Loose Kabel GYFTA Kanthi Anggota Kekuwatan Tengah Non-logam lan Pita Aluminium

Kabel serat optik GYFTA FRP minangka kabel optik komunikasi ruangan saka anggota kekuatan non-logam saka struktur sing diisi sele tabung longgar, kanthi sarung laminasi Al-polietilena.


Tabung longgar digawe saka plastik modulus dhuwur (PBT) lan diisi gel ngisi tahan banyu. Tabung longgar terdampar ing sekitar anggota kekuatan pusat non-logam (FRP), inti kabel diisi senyawa ngisi kabel. Pita Aluminium Corrugated ditrapake sacara longitudinal ing inti kabel, lan digabungake karo sarung Polyethylene (PE) sing tahan lama.

 

Kabel Outdoor GYFTA karo anggota kekuatan tengah non-logam saka FRP lan sarung PE. Kabel serat optik GYFTA cocok kanggo instalasi saluran utawa pangeboman. Singlemode utawa multimode kabel GYFTA bisa dipesen miturut panyuwunan pelanggan.


Fitur

Tabung longgar sing diisi jeli

Anggota kekuatan non-logam pusat FRP

Inti kabel sing diisi jeli

tulangan nonlogam (yen perlu)

Sarung njaba PE

Kurang mundhut, kurang dispersi kromatik

Kemampuan fleksibel sing apik banget lan kemampuan proteksi marang mlengkung

Cara kontrol keluwihan-dawa khusus lan mode kabel ndadekake kabel optik apik sifat mekanik lan lingkungan

Isi sele sing ngalangi banyu nggawa kemampuan ngalangi banyu dobel bagean silang

Kabeh struktur non-logam nggawa kemampuan interferensi anti-elektromagnetik sing apik


Metode Laying

Aerial lan saluran

Komunikasi jarak jauh, saluran batang lokal, CATV & sistem jaringan komputer

ndeleng rincian
0102

PAWARTA TERBARU

Nyiyapake Sukses Nggunakake Layanan Inti

FEIBOER SEVEN Kaluwihan Kekuwatan Kuwat

  • 6511567ufn

    Feiboer duwe tim R & D profesional dhewe, lini produksi, sales lan departemen layanan sawise-sales, dianugerahi minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, nganti saiki pelanggan global ana ing 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad, dadi pelanggan luwih saka 3000 .

  • 65115675rb

    Ing feiboer, kita tansah looking for partners long-term anyar kanggo bebarengan nggedhekake account lan pasar karo produk kualitas dhuwur kita.

  • 6511567orl

    Saka kontak pisanan karo pelanggan, pelanggan minangka mitra kita. Minangka partner feiboer, kita ngrembug kabutuhan pasar lokal karo para pelanggan lan ngembangake solusi kanthi nilai tambah. Sadawane kabeh rantai proses sertifikasi ISO 9001 - kita nawakake sistem rega lan solusi pemasaran sing paling apik.

  • 65115677oi

    Tradhisi pemecahan masalah sing kuat lan kerja keras nggawe standar kanggo kita lan mbantu kita dadi pimpinan. Kita nindakake iki kanthi fokus terus ing inovasi lan pangembangan produk. Kita tansah ngelingi kabutuhan pelanggan. Tansah menang kanthi kualitas, tansah menehi layanan sing paling apik. Iki kanggo nyukupi kabutuhan lan syarat para pelanggan, ing sisih bisnis lan ing sisih operasional.

Dipercaya kita, pilih kitababagan awake dhewe

654 wis

Katrangan singkat:

Feiboer mbangun merek profesional, nyiyapake pathokan industri, lan minangka perusahaan terkemuka sing mbantu merek nasional menyang donya. Customer pisanan, perjuangan-oriented, bakat pisanan, semangat inovatif, win-win kerjasama, tulus lan dipercaya.

Customer punika pondasi saka kaslametané lan pembangunan, lan customer pisanan prasetya feiboer kanggo kedhaftar, lan kanggo nyukupi kabutuhan pangguna global kanggo ombone maksimum liwat "layanan kualitas".

KENAPA PILIH KITA?

EVALUASI PELANGGANEVALUASI PELANGGAN

64 taun 87 taun

marketing global

Mitra kita ana ing saindenging jagad
65d474fgwz
65d474dzcy
65d474ehl6
Australia Asia Tenggara Asia Amerika Utara Amérika Kidul Afrika Timur Tengah Eropah Rusia
65d846ax1b

Merek kerjasama

Misi kita yaiku nggawe pilihan sing bener lan bener, nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan lan mujudake nilai dhewe

652f86ani4

Ngomong karo tim kita dina iki

Kita bangga nyedhiyakake layanan sing tepat wektu, dipercaya lan migunani

priksaan saiki
010203
01020304