Leave Your Message

Kabel Serat Optik Komposit Fotoelektrik Single Mode

katrangan:

Iki nuduhake saluran transmisi sing digunakake ing sistem jaringan akses broadband. Iku jinis anyar saka cara akses. Iki nggabungake serat optik lan kabel tembaga transmisi, sing bisa ngatasi masalah akses broadband, konsumsi daya peralatan lan transmisi sinyal.


Aplikasi:

(1) Komunikasi sistem sumber daya adoh;

(2) Pasokan daya sistem komunikasi jarak cendhak.


Kaluwihan:

(1) Dhiameter njaba cilik, bobot entheng, lan papan sing dikuwasani cilik (biasane sawetara masalah bisa ditanggulangi kanthi nggunakake sawetara kabel, ing ngendi kabel komposit bisa digunakake);

(2) Pelanggan nduweni biaya pengadaan sing murah, biaya konstruksi sing murah lan biaya konstruksi jaringan sing murah;

(3) Wis kinerja mlengkung banget lan resistance meksa sisih apik, lan trep kanggo mbangun;

(4) Bebarengan nyedhiyakake macem-macem teknologi transmisi, kanthi kemampuan adaptasi lan skalabilitas sing dhuwur, lan aplikasi sing wiyar;

(5) Nyedhiyani akses bandwidth ageng;

(6) Ngirit biaya, nggunakake serat optik minangka cadangan kanggo rumah tangga, ngindhari kabel sekunder;

(7) Ngatasi masalah konsumsi daya peralatan ing konstruksi jaringan (nyingkiri panyebaran garis sumber daya sing bola-bali)


Struktur lan komposisi:

(1) Serat optik: antarmuka panampa sinyal optik

(2) kabel tembaga: antarmuka daya


    Aplikasi:
    Operator seluler nggunakake arsitektur RRU kanggo standarisasi RRU.
    1. Sato kabel serat Cocog diajukake ngendi perlu kanggo ngirim cahya siji lan listrik siji.
    2. Operator seluler masang arsitektur RRU kanggo standarisasi RRU.
    3. Digunakake ing aplikasi ruangan sing mbutuhake serat optik lan unsur kabel tembaga kanggo komunikasi lan daya.
    4. kabel tembaga bisa daya elektronik remot digunakake ing komunikasi serat optik.
    5. Kabel tembaga uga bisa digunakake kanggo transmisi data tingkat data sing kurang.
    6. Kabel sing bisa digunakake wis digunakake ing jaringan lan aplikasi siaran pribadi ing saindenging jagad.
    7. Minangkables bisa dirancang kanggo aplikasi khusus.

    654de6ceii 654de79re9

    Solusi kabel serat hibrida dikembangake kanggo nyuda kerumitan instalasi lan biaya ing situs seluler, ngidini operator seluler nggunakake arsitektur RRH kanggo standarisasi proses instalasi RRH lan ngilangi kabutuhan lan biaya grounding kabel. Kabel hibrida nggabungake serat optik (multimode utawa mode tunggal) lan konduktor tembaga kanggo daya DC ing siji kabel aluminium bergelombang bobot entheng.

    Fitur:
    Pangiriman langsung pabrik, pangiriman cepet, disesuaikan kaya sing dibutuhake

    ciri:
    1. Kabel komposit nyedhiyakake listrik peralatan lan transmisi tunggal, lan ningkatake pemantauan lan pangopènan pusat kanggo daya peralatan.
    2. Kanggo nyuda koordinasi lan pangopènan sumber daya.
    3. Nggabungke serat optik (multimode utawa mode siji) lan konduktor tembaga kanggo daya DC ing siji cahya weightaluminum corrugated kabel.

    Siap sinau luwih akeh?

    Ora ana sing luwih apik tinimbang nyekel ing tangan sampeyan! Klik ing
    kanggo ngirim email kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk kita.

    INQUIRY SAIKI

    We nyedhiyani sampeyan layanan kualitas

    01

    Layanan teknis

    Layanan teknis bisa nambah efisiensi penjualan pelanggan lan nyuda biaya operasi pelanggan. Nyedhiyani pelanggan kanthi macem-macem dhukungan teknis kanggo ngatasi masalah.

    02

    Layanan finansial

    Layanan Keuangan kanggo ngatasi layanan finansial pelanggan. Bisa nyuda resiko finansial pelanggan, ngatasi masalah ngatasi dana darurat kanggo pelanggan, lan nyedhiyakake dhukungan finansial sing stabil kanggo pangembangan pelanggan.

    65226cdi7j
    03

    Layanan logistik

    Layanan logistik kalebu warehousing, transportasi, distribusi lan aspek liyane kanggo ngoptimalake proses logistik pelanggan, manajemen inventaris, pangiriman, distribusi lan bea cukai.

    04

    Layanan marketing

    Layanan pemasaran kalebu perencanaan merek, riset pasar, iklan lan aspek liyane kanggo mbantu para pelanggan nambah citra merek, dodolan lan pangsa pasar. Bisa nyedhiyakake dhukungan pemasaran lengkap kanggo pelanggan, supaya citra merek pelanggan bisa nyebar lan promosi.

    65279b7jj5

    BABAGAN AWAKE DHEWE

    Mbangun Impen Kanthi Light Connect World Kanthi Inti!
    FEIBOER duwe pengalaman profesional luwih saka 15 taun ing pangembangan lan produksi kabel serat optik. Lan karo teknologi inti dhewe lan tim bakat pembangunan cepet lan expansion. Bisnis kita kalebu kabel serat optik njero ruangan, kabel serat optik ruangan, kabel serat optik daya lan kabeh jinis aksesoris kabel serat optik. Iku koleksi produksi, riset lan pangembangan, sales, ekspor minangka salah siji saka Enterprises terpadu. Wiwit perusahaan iki diadegaké, introduksi saka manufaktur kabel serat optik paling majeng ing donya lan peralatan testing. Ana luwih saka 30 jalur produksi cerdas, kalebu kabel serat optik daya ADSS lan peralatan produksi OPGW, saka mlebu bahan mentah nganti 100% produk sing berkualitas. Saben tautan dikontrol lan dijamin kanthi ketat.

    ndeleng liyane 6530fc2q41

    KENAPA PILIH KAMI?

    Produk Unggulan
    Apa We Do
    Kanggo mesthekake kualitas produk kita ketemu syarat standar internasional, kita tansah fokus ing kualitas lan linuwih produk kita, karo ISO9001, CE, RoHS lan sertifikasi produk liyane.

    01
    01

    KabarKabar

    Ngomong karo tim kita dina iki

    Kita bangga nyedhiyakake layanan sing tepat wektu, dipercaya lan migunani

    priksaan saiki